proizvodnja, prodaja i zamjena

Mehanička brtvila

prema proizvođačima pumpi, proizvođačima rashladnih uređaja i proizvođačima mehaničkih brtvila

Ponuda mehaničkih brtvila

VULCAN je jedna od vodećih svjetskih kompanija za proizvodnju standardnih mehaničkih brtvila i odlikuje se vrhunskim kvalitetom, konkurentnim cijenama i kratkim rokovima isporuke.

U mogućnosti smo izvršiti zamijenu svih poznatih tipova mehaničkih brtvila, kako prema proizvođačima mehaničkih brtvila tako i prema proizvođačima opreme. Kako bi smo kupcu omogućili što jednostavniju, povoljniju i bržu isporuku kvalitetnih mehaničkih brtvi VULCAN, kao i pristup tehničkim informacijama, napravili smo tri osnovne grupe na osnovu kojih se lako dolazi do podataka koji su najčešće potrebni prilikom kupnje mehaničke brtve:

Ekvivalentne mehaničke brtve prema proizvođačima pumpi

Ekvivalentne mehaničke brtve prema proizvođačima rashladnih uređaja

Ekvivalentne mehaničke brtve prema proizvođačima mehaničkih brtvila

Komercijalni uvjeti podrazumjevaju robu na paritetu fco kupac, odgodu plaćanja, većinu standardnih dimenzija na skladištu u Daruvaru. Stanje skladišta možete vidjeti ovdje.

Za konkretne zahtjeve, kataloge i ostale informacije vezane za mehaničke brtve, molimo Vas da nam se obratite bez ustručavanja.

Proizvodni program

Za download dijelova kataloga na računalo, pritisnite desnim klikom miša na željeni dio kataloga i odaberite “Save file as…”, to će ubrzati otvaranje i pregled kataloga.

U prodaji: