Tko smo mi?

O nama

Naši stručnjaci imaju godine iskustva i stručno znanje – oni će vam dati pravi savjet i pomoć

Novoline Daruvar

Firma NovoLine Daruvar d.o.o. osnovana je 1993. godine zajedničkim ulaganjem slovenskog i hrvatskog partnera. U početku poslovanja bavila se proizvodima za građevinarstvo, postepeno ulažući sve više u prodaju, a kasnije i servis mehaničkih brtvi. Sredinom 2003. osnovan je servisno-proizvodni pogon u Daruvaru, Preradovićeva ulica (zgrada HAK-a). U to vrijeme firma djeluje na 2 lokacije. Tijekom 2005. godine obje lokacije sele se 3 km od centra grada na adresu Podborska 4a, Gornji Daruvar, gdje se na jednom mjestu objedinjuju uredi, skladište i servis.

Ulazak na tržište mehaničkih brtvi započeo je kada je firma postala zastupnik proizvođača John Crane iz Engleske, koji je i dalje među vodećim svjetskim proizvođačima mehaničkih brtvi. Od 2004. godine postaje distributer s posebnim ovlastima firme Vulcan iz Sheffielda, što joj otvara tržište u segmentu zamjenskih mehaničkih brtvi, poglavito u proizvodnji hrane i pića, te servisima pumpi za vodu.

Od 2008. godine intenzivnije surađujemo sa firmama First4Seals, AESSEAL i Ashton seals u prodaji cartridge brtvi i O-ringova. Sa firmom Stasto iz Innsbruck-a započinje suradnja na prodaji pneumatskih i hidrauličnih komponenti te industrijskih armatura.

2009. kupljeno je okolno zemljište, spojene su parcele i ograđene, uređen je prilazni most.

2010. godine izgrađena je nova proizvodna hala na kat, veličine 256 m² gdje su smješteni servis i bravarija, kao i nadstrešnica za službene aute.

Firma pronalazi novog, snažnog partnera na polju cartridge brtvi i brtvenih sistema, kompaniju Anga iz Poljske, kao i novog dobavljača O-ringova iz Engleske.

2017. godine izgrađena je nova hala u koju je smještena proizvodnja. U početku su to bili manualni tokarski strojevi i glodalica, a kasnije CNC tokarski strojevi Style (za obradu grafita i inoxa), CNC glodalica Style, CNC rezač klingerita, manualni tokarski strojevi za grafit i inox, brusilica, a kao najnovije pojačanje CNC tokarski stroj Haas.

Firma pronalazi nekoliko kvalitetnih partnera u Kini od kojih nabavlja komponente za servis i proizvodnju cartridge brtvi, te jednostavne brtve koje se više ne proizvode u Europi.

Od 2019. godine firma se sve više orijentira prema proizvodnji i servisima cartridge brtvi i pumpi, iako niti prodaja jednostavnih mehaničkih brtvi ne zaostaje i prati trend rasta.

U planu za 2022. godinu je završetak izgradnje nove hale, koja je započela 2021. godine. U novu halu planira se preseliti servis pumpi i bravarija.

Firma u 2022. godini ima 18 stalno zaposlenih i prodaje svoje proizvode, osim u Hrvatskoj, preko ovlaštenih distributera i u 11 zemalja: Sjeverna Makedonija, Srbija, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Slovenija, Austrija, Češka, Slovačka, Mađarska, Poljska i Grčka. Tome treba pribrojiti i opskrbu brodova u cijelom svijetu.

Suradnja s vodećim proizvođačima

Poslujemo od 1993. godine

Surađujući s našim partnerima Vulcan Engineering Ltd, Stasto Ing. Stocker i Brunnbauer-Armaturen, Anga i Teadit International, u mogućnosti smo ponuditi vam suradnju na području mehaničkih brtvi, pneumatike, industrijskih armatura i hidraulike, te dr. proizvoda i usluga. Imamo i vlastiti proizvodni program te vršimo servisiranje i zamjene.

Javite nam se za ponudu i savjete.

Izrada, zamjena i servisiranje

obratite nam se s povjerenjem

Naši ciljevi

Naš krajnji cilj je zadovoljstvo naših korisnika pruženom uslugom – vodimo računa o kvaliteti proizvoda iz naše vlastite proizvodnje kao i onih koje nudimo za zamjene, pratimo trendove i prilagođavamo ponudu, te vodimo računa o zaštiti okoliša

Naše vrijednosti

Naš cijeli tim zajednički doprinosi poštivanju naših vrijednosti: inovativnosti, korektnoj suradnji s partnerima i korisnicima proizvoda i usluga koja se temelji na povjerenju i kvaliteti ponuđenog asortimana i usluga

U prodaji: